Skip to main content
Home » Samfunnssikkerhet og beredskap » Dine sikkerhetssystemer er trygge i skyen
Sponset

Moderne sikkerhetssystemer håndterer store mengder sensitive data, og lovverket på dette området er svært strengt. Lars-Morten Olsen, ny løsningssjef i Securitas Technology, sier det er viktig å beskytte dataene som genereres og behandles i sikkerhetssystemer.

Med HOSTED services kan du oppnå dette. Sikkerhetssystemer og relaterte data flyttes til svært sikre datasentre, noe som eliminerer behovet for installasjon, vedlikehold, drift og oppgraderinger innenfor selskapets lokale IT-miljø.

Olson sier at det er lett å glippe på kontrollen av sikkerhetssystemene i en travel hverdag. 

– GDPR-lovgivningen er streng og du kan få store bøter dersom en hendelse inntreffer og det kan fastslås at hendelsen skyldes for eksempel mangel på rutineprosedyrer. På våre skytjenester er data helt trygge, og vi er ansvarlige for drift, vedlikehold, oppgraderinger osv.

Kontinuerlig overvåking

Med administrerte tjenester overtar Securitas Technology det operative ansvaret for din sikkerhetsløsning fra start til slutt. Alle enheter og komponenter i skyen overvåkes kontinuerlig, og hvis en enhet eller tjeneste ikke fungerer, oppdages den raskt. Mesteparten av tiden oppdages og fikses feil før kunden oppdager problemet. 

– Våre skytjenester er spesialbygde sikre systemer med ende-til-ende-kryptering og kontinuerlig overvåking av systemkomponenter. Vi kan også gjøre avanserte analyser på datastrømmer fra kameraer og lignende slik at du kan få mer ut av systemet ditt. Denne løsningen kan brukes av alle fra hjørnebutikken med ett enkelt kamera til store organisasjoner med flere lokasjoner og tusenvis av kortlesere, kameraer og alarmsensorer. Fordeler inkluderer økonomisk forutsigbarhet og fremfor alt fleksibilitet. 

SIKKERHET, TRYGGHET OG HELSE

Sikkerhetsløsninger for din Virksomhet

Stor fleksibilitet

Olson påpeker at med HOSTED Services trenger du ikke å investere i maskinvare som servere, harddisker, backup-systemer og andre komponenter. 

– De månedlige kostnadene er kjente og forutsigbare, og Securitas Technology tar fullt ansvar for driften slik at kundene kan fokusere på sin kjernevirksomhet, sier Olsen. 

– Det er også veldig enkelt å skalere anlegget opp eller ned etter behov fordi vi har tilgang til store mengder datakraft som kan allokeres veldig fleksibelt. 

Det er også veldig enkelt å skalere anlegget opp eller ned etter behov fordi vi har tilgang til store mengder datakraft som kan tildeles fleksibelt

– Ting kan endre seg raskt, så fleksibiliteten vi tilbyr i skytjenestene våre er en stor fordel. Kjernen i tjenesten vår er å sikre at dataene dine er beskyttet mot uautorisert tilgang med de beste cybersikkerhetsverktøyene, 24 timer i døgnet, hele året, samtidig som du får en sikkerhetspartner å vokse med, sier Olsen.

– Det er også veldig enkelt å skalere anlegget opp eller ned etter behov fordi vi har tilgang til store mengder datakraft som kan tildeles fleksibelt, avslutter Olsen.

Securitas Technology er en verdensledende og global leverandør av sikkerhetsløsninger og sikkerhetstjenester eid av Securitas.

Les mer på securitastechnology.com

Next article