Skip to main content
Home » Digital sikkerhet » Tåke som renser og beskytter alle overflater
Sponset

PuriFOG er en helt ny og innovativ måte å rense overflater og luften i store lokaler på, i for eksempel kjøpesentre eller i mindre lokaler.

PuriFOG er en tåkegeneratorer, som ved hjelp av tåke som forstøves, inneholder dråper i størrelsesorden en mikron. Tåken har derfor en virkningsgrad på 1700 ganger høyere enn en vanlig spray og renser både horisontale og vertikale overflater. 

PuriFOG benytter en ufarlig blanding av alkohol, vann, dipropylenglykol og kvartære ammoniumsalter.

Effektiv tåke

Tåken «drar ned» partikler i luften og mikronene i tåken gjør det mulig å nå alle sprekker, vinkler og overflater (også vertikale) med et dekkende vaskemiddel med rensende virkning. Den samme maskinen kan også brukes som en tradisjonell tåkegenerator ved innbrudd hvis ønskelig.

Når et område er behandlet med PuriFOG tar det cirka tre timer før «tåken har lagt seg». Området kan da være renset i opptil en uke, men er selvfølgelig avhengig av belastning av området.

En nylig studie fra universitetet i Torino, Italia, viser at tåken/blandingen fungerte som den skulle. Den tar livet av de fleste vegeaktive bakterier, virus, influensavirus og også noen sopptyper. Rapporten finnes dersom det er ønskelig med en kopi.

Dekningsområde

Systemet kan for eksempel automatisk aktiveres på nattestid ved hjelp av timer eller annen styring, noe som gjør at dette systemet gir svært høy effektivitet. Systemet har og lave driftskostnader, selv for rensing av store lokaler.

Dekningen av 500 milliliter væske, 1 refill, er cirka 1000 kubikkmeter produsert tåke. Tåken er ikke farlig å puste inn, men aktiveringen bør gjøres uten folk i området. Dersom det er butikker med frukt- og grøntavdelinger i dekningsområdet av tåken eller annen «åpen ikke tildekt» mat, må maten vaskes før bruk. Alternativt må frukt og grønt fjernes fra dekningsområdet før behandling.

Takket være den innovative væsken i tåken basert på alkohol, dipropylenglykol, vann og kvartære ammoniumsalter, er PuriFOG tiltenkt for rengjøring, og bedre luft. Dette inkluderer rengjøring av ethvert profesjonelt miljø eller hjemmemiljø med god effekt.

Tekst: Elkotek Sikkerhet

Next article